“Çiftlik ile modern görünüm nasıl bir araya gelebilir ki?” diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak şunu söyleyebiliriz ki, çiftlik evi görünümünün modern versiyonlarını evinize uygulayarak dekorasyon trendlerini yakalamanız mümkün. Rustik tarz birbirinden güzel seçenekler sunarak size yardımcı oluyor. Özellikle yemek odanıza!

Doğallığa ve geçmişe özlem git gide artarken, dekorasyonda rustik esintiler uzun süre daha gündemde kalacak gibi görünüyor. Siz de birkaç dokunuşla evinize bu havayı getirebilirsiniz. Modern çiftlik evi dekorasyonu için en kolay uygulama yapacağınız yer yemek odanız veya salonunuzun yemek bölümü. Önerilerimizi izleyin.

Ahşap yemek masasının sıcak etkisi

Rustik görünümlü ahşap bir yemek masası, modern çiftlik evlerinin temel eşyalarından biridir. Geniş bir masanın etrafında toplanan aile üyelerinin keyifle uzun saatlerini geçireceği bir masa bir çoğumuzun hayali. Masif ahşabın ağırlığı, her türlü yemek takımı ve sofra dekorasyonunu şık hale getirir.

Sofra dekorasyonunda rustik detayla

Ahşap bir yemek masası en idealidir. Ancak her türlü masada bu tarzı yakalamak mümkün. Keten runnerlar, cam dekoratif mumluklar, dekoratif fenerler ve seramik vazo içinde taze çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Sonbahar yaprakları, kuru çiçekler veya hayvan figürlü peçeteler serpiştirerek masa dekorunuzu tamamlayabilirsiniz. Hayal gücünüze kalmış!

Sandalyeler ile görüntüyü tamamlayın

Kum grisi, kahverengi, bej veya yeşil… Artık her tarzda ve rengarenk üretilen sandalyeler arasında her dekorasyon trendine uygun bir tane bulmak mümkün. Çiftlik evi dekorasyonunda doğal ahşap olanlar akla gelse de tercihinize bağlı olarak rustik etkiye sahip renkte modern sandalyeler ve rattan ürünler de kullanabilirsiniz. Üstlerine pike örtü, damalı örtü veya otantik şal atarak görüntüyü tamamlayabilirsiniz.

Aydınlatma ile rustik tarzı tamamlayın

Rustik tarzı kolayca uygulamak için aydınlatma ürünleri birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Ahşap avizeler, fener mumluklar, halatlı avizeler ve sarkıtlar, gün ışığı ampuller, dekoratif aplikler hem aydınlatma için hem de tarzı kır ve çiftlik evi tarzını tamamlayıcı olarak kullanılmaya hazır. Yemek masanızı olduğu kadar evinizin diğer bölümlerini de bu ürünlerle aydınlatabilirsiniz.