Banyo deyip geçmeyin. Banyoların da birbirinden farklı tarzları var. Şu anda banyonuzu yaptırma aşamasında iseniz ya da tarzınızı değiştirmek istiyorsanız doğru sayfadasınız. Öncelikle banyo tarzlarına bir göz atmaya ne dersiniz?

İşte banyo tarzları

  • Vintage Banyolar
  • Rustik Banyolar
  • Modern Banyolar
  • Şık Banyolar
  • Romantik Banyolar
  • Endüstriyel Banyolar
  • Lüks Banyolar

Vintage banyoda aksesuar seçimine dikkat!

Birçok kişinin hayat tarzı haline gelen vintage, banyonuza da uygulayabileceğiniz bir tarz. Nasıl mı? Elbette aksesuarlarla… Aksesuarla destekleyebileceğiniz geçmişe ait gibi görünen ama size ait olan banyoyu oluşturmanız çok da zor olmayacak.

Rustik banyolar, yalınlığa çağırır

Yalınlığın, en büyük zenginlik kabul edildiği günümüzde, rustik her alanda çokça kullanılıyor. Banyonuza, doğal ve yalın ürünlerle bu havayı vermeniz mümkün.

Modern banyolar, kullanımı en kolayı

Dekorasyonda veya tekstilde güncel tarzı benimseyen ve uygulaması kolay olan banyolar modern banyolar arasında yer alıyor. Modern banyo tarzında aydınlatmanın da büyük etkisi var. Modern banyo fayanslarını da kullanarak şık ve modern bir banyo tarzına sahip olabilirsiniz.

Şık banyolar başkadır

Ayna seçimleri, şık banyolarda en büyük farkı yaratır. Sade aksesuarlarla da banyonuzun şıklığını tamamlayabilirsiniz. Özellikle tek renk fayans seçimi ile sade bir şıklık elde etmeniz zor değil.

Romantizm her yerde

Perde, paspas, dekoratif tüm ürünlerle banyonuzu romantik hale getirmeniz çok da zor değil. Zarif aynalar, tüller, pembe perdeler, dekoratif mumlar, şık çiçekler… İşte romantik bir görüntü elde etmenin anahtarları…

Yalınlık seviyorsanız…

Endüstriyel banyolar, yeni nesil geniş alanların değerlendirilmesiyle sıkça kullanılan bir tarz haline geldi. Bu tarzı uygulayarak, kimliğinizi banyonuza yansıtmanız mümkün. Yalınlığı, eskitmeyi, her materyalin doğalını seviyorsanız endüstriyel banyolar tam size göre…

İhtişam sevenler için

Lüks, herkesin sevdiği düşünülen ancak herkesin rahat edemediği bir tarz. Lüks demek ihtişam demek! O yüzden, bu tarz karakterinize uygun ise kullanmalısınız. Lüksü sevenlerin vazgeçilmez tercihlerinden biri de mermerler… Banyo duvarlarında ve zeminde mermer kullanılması o ihtişam etkisini artıran bir faktör olarak göze çarpıyor. Bu tarzı seviyorsanız siz de mermerin bu gücünden yararlanmalısınız.