İster evinizde ister ofiste rahatlıkla kullanılabilen dekoratif saat modelleri son dönemde ilginç tasarımlarıyla büyük ilgi görmektedir. Klasik saat tasarımının ötesine geçen ürünler, her dekorasyon stiline uygun çeşitlilikte piyasaya sürülmektedir. Dayanıklı, kullanışlı ve kaliteli malzemelerden yapılan Evidea’daki duvar saati modelleri ile ortamlarınıza şık dokunuşlar getirebilirsiniz.

Evinize En Uygun Dekoratif Ayna Saat Modelleri 

Klasik saatlerden sıkıldıysanız dekoratif duvar saat modelleri imdadınıza yetişir. Özellikle geniş duvarlarınız varsa, bu boş alanlar için büyük modelleri tercih edebilirsiniz. Ev dekorasyonunuza veya ofis stilinize göre klasik, modern, gösterişli veya sade saat modelleri arasından zevkinize uygun tercihler bulabilirsiniz. 

Dekoratif duvar saatleri çok çeşitli malzemeler kullanılarak üretilir. En sık tercih edilen malzeme ahşap veya mdf ürünlerdir. Son dönemde yaygınlaşan dekoratif boyalarla arzu edilen her görünüm elde edilebilmektedir. Duvarlarınıza bir saat almaya karar verdiyseniz, arayışınız sırasında klasik, vintage, modern veya farklı dönemlere sanat akımlarına göndermeler yapan çok enteresan saatlerle karşılaşabilirsiniz. Evlerde dekoratif duvar saatleri hemen hemen her alanda kullanılabilir. Odanın temasına ve dekorasyon stiline göre farklı tercihler yapmanız gerekir. Örneğin antre için düşünebileceğiniz duvar saati ile, mutfak için olan ya da yatak odanıza tercih edebileceğiniz saatler birbirinden farklı olacaktır. Salonlarda gümüş, altın veya siyah metal tasarımlar da son derece şık durmaktadır. Mutfaklara özel üretilen duvar saatleri fincan, kaşık gibi mutfakta sık kullanılan ürünlerin biçiminde olabilir. İşyerleri için dünya haritası şeklinde saatlerin yanı sıra her ortamda kullanılabilen çiçek, manzara gibi görsellerin olduğu saatler de tercih edilir.

Dekoratif ayna saat modelleri ise hem ayna hem de saat olarak kullanılabilen ve her ortama yakışan ürünlerdir. Kadranın tümü ayna olabileceği gibi sadece gövdesi ayna olan modeller de bulunur. Dekoratif ayna saatlerde çok çeşitli tasarımlar vardır, duvarınıza en uygun ayna saat modelini seçerken mobilyalarınızı ve odanın genel stilini de göz önünde bulundurarak bir tercih yapmanız en sağlıklısı olacaktır. Ayna saatleri özel olarak ışıklandırarak veya led ışıklı tasarımlar arasından seçim yaparak odanıza geceleri de hoş bir hava katabilirsiniz.

Dekoratif Duvar Saat Modelleri ile Mekanlarınızı Renklendirin

Gelişen teknoloji sayesinde dekoratif duvar saatleri de çeşitlenmektedir. Sürekli akan yelkovanı olan saatler, dijital saatler, çok farklı malzemelerden hazırlanabilen adeta sanat eseri gibi gözüken dekoratif duvar saat modelleri sıklıkla tercih edilir. Duvar saatleri kadranlarında isteğe göre romen rakamlı, arap rakamlarıyla veya normal rakamlı olarak satışa sunulur. Bu saat çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de duvara yapışan, duvar stickerı şeklinde olan saatlerdir. Evinizde veya işyerinizde kullanacağınız bu duvar dekorasyonunu dilerseniz kişiselleştirme seçeneği de vardır. Sizin ve sevdiklerinizin fotoğraflarını, sevdiğiniz bir manzarayı, sizin için anlamlı olan herhangi bir görseli duvar saatine bastırmak suretiyle kişiselleştirilmiş duvar saatine sahip olabilirsiniz. Duvar saatini yerleştireceğiniz odanın genel dekorasyonu, kullanılan renk tonları ve mobilyalar da duvar saati seçimini etkileyen unsurlardır.

Dekoratif duvar saati seçerken, onlarca alternatif arasında kaybolduğunuzu hissederseniz bir an için evinizin veya ofisinizin genel havasını hissetmeye çalışmak işinize yarayabilir. Örneğin mobilyalarınız klasik mi yoksa modern mi? Ortamda renkli mi yoksa ağırbaşlı bir hava mı var? Parlak tonlar mı mat tonlar mı daha çok hoşunuza gidiyor? Ne kadar büyüklükte bir alan kaplamasını istiyorsunuz? Genel kabul alanlarında mı daha kişisel bir ortamda mı kullanmayı planlıyorsunuz? Tüm bu soruların yanıtlarına göre sizin için en uygun olan duvar saati tercihini kolayca yapabilirsiniz. 

Dekoratif Saat Modelleri ve Fiyatları

Duvar saatleri sundukları renk, dizayn ve çeşitlilikle geniş bir fiyat aralığında alıcı bulurlar. Fiyatlar saatin boyutuna, kullanılan malzemelerin türlerine ve kalitelerine, tasarımın karmaşıklığına veya sadeliğine göre değişmektedir. Bazı saatler ahşap ve metal gibi çok dayanıklı malzemelerden üretilirken, bazıları plastik veya yapışkan malzemelerden üretilir. Kullanılan malzemelerin dayanıklılığı da fiyatları etkiler. 

Dekoratif saat modeli seçerken fiyat haricinde dikkate almanızı önerdiğimiz bir diğer konu da saatin ne kadar yüksek bir sesle çalıştığıdır. Özellikle çalışma ortamlarında, yatak odalarında ve çocuk odalarında biraz daha sesli çalışan saatler daha sonradan sıkıntı oluşturabilir. Eğer saat sesi duymaktan hoşlanan bir insansanız bu tercih edebileceğiniz bir şey olabilirken, dış seslere karşı duyarlı biriyseniz bu durum zamanla rahatsız edici hale gelebilir. Bu durumda sesi adeta olmayan sürekli akan yelkovan sistemine sahip dekoratif saatleri tercih edebilirsiniz.