Havalar soğuk ve okullar tatile girdi bile! Biraz fiziksel aktivite, yaratıcılık ve hayal gücü ile evinizde bebeğinizle eğitici ve eğlenceli saatler geçirmenize olanak veren birçok eşya var. bebek.com tarafından hazırlanan ve ev eşyaları ile kurabileceğiniz bu oyunlar ile bebeğinizin keşfetmesini, eğlenmesini ve öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin fiziksel ve bilişsel gelişimi, sosyal ve duygusal gelişimi ve dil gelişimi gibi farklı becerilerinin gelişmesini sağlayacak oyunları keşfedin! 

Deniz Canlıları Oyunu 

Evinizde bulunan malzemeleri kullanarak bebeğinizle okyanusun derinliklerine dalmaya hazır mısınız? Eğer hazırsanız bu oyun önerimiz tam size göre! 

Bu oyun için ne lazım? 

Eğlenceli Nefes Egzersizi Oyunu 

Eğlenceli pipetlerle oyun zamanı! Evinizde hızlı, kolay ve bir o kadar da eğlenceli bir oyuna ne dersiniz? 

Bu oyun için ne lazım? 

Bayatlamış Gevrekten Kum Havuzu Oyunu 

Evinizde bayatladığını ve çöpe atmayı düşündüğünüz bazı besinlerle oyunlar tasarlayabilirsiniz. Bayatlamış gevrekleri kullanarak bebeğinizin yutma riskine karşı güvenli kum havuzu yapmak da bu oyunlardan biri!

Bu oyun için ne lazım? 

Duyguyu Taklit Et Oyunu 

Mutfağınızdaki baharatlık setini eğlenceli bir oyun için basket sepeti yapmaya ne dersiniz? Duygular ve basket heyecanı bir arada! 

Bu oyun için ne lazım? 

Eğlenceli Küpleri Maşayla Yakala Oyunu 

Renkli buz küpleri ve maşa kullanarak hem bebeğinizin farklı gelişim alanlarına katkı sunabilir hem de evinizde eğlenceli dolu anlar yaşayabilirsiniz. 

Bu oyun için ne lazım?