Evin her köşesinde olduğu gibi banyoda da düzenli olmak gerekiyor. Elbette düzenli olmak derken her şeyin simetrik olmasına gerek yok. Banyoda yer alan ürünleri kategorize etmeniz düzeni sağlamanız için yeterli. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Banyo, çok ürün alternatifi barındıran bir alandır. En çok kullanılanlar ve en az kullanılanlar olarak bir kategori ayrımı işinizi kolaylaştırabilir. Bu konuda kararsız kalırsanız kozmetikler, sabunlar, havlular, temizlik malzemeleri diye de kategori ayrımı yapabilirsiniz. Tercih sizin…

Kurduğunuz düzeni koruma önerileri

Karar verip uyguladığınız düzeni korumak için, sepetler, düzenleyiciler, tepsiler kullanabilirsiniz. Böylece her grubu ayrı tutar, görüntü kalabalığını da kendi içinde ahenkle sunarsınız.

Çamaşır makinesi ve çamaşır sepetinin önemi

Birçok banyoda, çamaşır makinesinin üstü raf olarak kullanılır. Bu geniş alan, bir süre sonra elinizdeki tüm fazlalıkları biriktirdiğiniz bir alan halini alır. Temizlik ve düzen açısından bu alanı, üzerine dolap yaptırarak, raf gibi kullanarak düzenli hale getirebilirsiniz. Çamaşır sepeti seçiminde ise alanınıza uygun olması, kolay temizlenebilir olması ve kapaklı olmasına dikkat edin.

Banyo paspasları da düzenin bir parçası

Banyo paspası için genellikle set olarak satılır. Ancak ayrı da kullanabileceğiniz alternatiflerle kendi kombininizi oluşturabilirsiniz. Bu paspaslar, zeminde kaymanızı önleyebileceği gibi banyo içindeki uyumu ve düzeninizi destekleyece.