Bambu uzak doğuda yetişen bir ağaç türüdür. Bambu ağacının liflerinden üretilen kumaşlar özellikle rahatlığı ve hafif yapısı sebebiyle pek çok tekstil ürününde tercih edilir. Terletmeyen, nefes alabilen ve serinlik hissi veren bambu yorgan çeşitleri ergonomik şekilde tasarlanan ürünler olarak karşınıza çıkar. İçerisindeki kun maddesi sebebi ile antialerjik bir yapıya sahip olarak üretilir. Bambunun bilinen bir diğer özelliği de sıcak havalarda serinlik hissi vermesi olarak karşımıza çıkar. Bu yüzden bir çok insanın öncelikli tercihi haline gelir. Islaklığı hızlı bir şekilde buharlaştıran bir yorgan türü olarak karşınıza çıkarken, aynı zamanda da ısıyı eşit şekilde dağıtan bir ürün olarak tasarlanır. Bu durumdan hareketle kişiyi bunaltmadan vücudu sıcak tutan bir yorgan çeşidi olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle yaz aylarında tercih edilmesi daha uygun. Doğal selüloz liflerinden oluşan bu yorgan hem sağlıklıdır hemde yumuşak ve hafif yapısı ile kolay kullanım sağlar. Bambu yorgan estetik ve konforlu yapısı itibariyle iyi bir yorgan seçimi yapmaya olanak tanır. Nefes alan dokusu sayesinde daha serin ve hafif bir kullanım tecrübesi yaşatır. Terletme yapmaması sizinde daha huzurlu bir uyku çekmenize yardımcı olur. Hem ergonomik hemde konforlu yapıya sahip bu yorgan sizin için en ideal yorgan olarak ilk tercihiniz haline gelebilir. Çünkü hepiniz, yatak konforunda aradığınız hedefin iyi bir uyku çekmek olduğunu iyi bilir. Dinlenmenize olanak sağlayan yatak konforunun tamamlayıcı unsuru aynı zamanda sizi üşütmeden yumuşak ve hafif dokusuyla sizi sıcacık sarar. Çevre dostu ve organik yapısı ile şimdi sizler için bu ürün Evidea ayrıcalığıyla bir tık yakınınızda!

Bambu Yorgan Nasıl Bir Yapıya Sahiptir?

Bambu yorgan nasıl bir yapıya sahiptir sorusunun cevabını özetlemek gerekirse; hem hafif hem yumuşak hem de nefes alabilen doğa dostu bir ürün olarak sizi mutlu edecek bir tasarım olarak düşünebilirsiniz. Bambu yorganın doğal işleme özelliğinde üretilebilmesi son derece zor ve maliyetli bir iş olarak bilinir. Bu nedenle fiyat olarak diğer yorganlardan daha yüksek fiyatlı olarak karşımıza çıkar. Merak edilen bir diğer husus da bambu yorganın kullanımından sonra nasıl yıkanması ve temizlenmesi gerektiğidir. Bu yorganların iplik içerikleri hassas bir yapıya sahip olduğundan temizlenme yönteminin en iyi şekli kuru temizlemeye verilmesidir. Fakat kuru temizlemeye verme imkanınız yoksa eğer o zaman evinizde 30 derece de yıkayabilirsiniz. Fakat bu derece üzerindeki sıcaklıklar yıkama esnasında yorganın yapısına zarar verebilir. Yıkama sonrasında da ürün tamamen kurutulmalı gerekirse kurutma makinesine atılmalıdır. Bambu yorganların en önemli özelliği hızlı şekilde suyu hapsetmesi. Bu yüzden 30°C de ve ağartıcı kullanmanız gerekir. Sizde vakit kaybetmeden bambu içerikli bu yorganlardan birini Evidea ayrıcalığı ile satın alıp kullanım konforunun keyfine hemen varabilirsiniz. Ürün çeşitleri tek ve çift kişilik olarak ayrıldığından ihtiyacınız doğrultusunda sizde bambu yorganlara sahip olabilirsiniz.

Bambu yorgan son yıllarda talep gören bir model olarak karşımıza çıkar. Organik bir yorgan türü olduğu ve sağlık açısından daha elverişli olduğu için kullanan kişiler tarafından oldukça beğenilir. Bu yüzden gönül rahatlığıyla sizde eviniz için veya işletmelerin dekorlarında tercih edebilirsiniz. 

Bambu Yastık Nasıl Seçilmeli?

Rahat ve sağlıklı uyku düzeni için yastık seçimi kritik önem taşır. Yastık seçimi yaparken yatış pozisyonunuz ve rahat edebileceğiniz sıcaklık düzeyini göz önünde bulundurmalısınız. Burada özellikle bambu yastık modelleri çoğu kişinin tercihi haline gelir. Bambu yastık nasıl sorusunun cevabını işte tam da burada şu şekilde açıklayabiliriz. Bambu yastık yüksek talep gören içerikli yastıklar olup tercih edilenler arasında ilk sırada yerini almaya son yılların yeni trendi haline gelmeyi başarır. Bu ürünler bambu lifleri ve doğal pamukların özel bir şekilde bir araya getirilmesiyle üretilir. Nemi çok iyi çeker, bu sayede hava geçirgenliği sağlayarak bedenin nefes almasına yardımcı olur. Bu yüzden yaz aylarında tercih edilen ürünler arasına girer. Doğal selüloz liflerinin kullanımı yastığınızı daha rahat ve konforlu hale getirir. Bambu yastık avantajlarından birisi de böcek ve mikroskobik böceklerin içine yerleşmemesi olarak bilinir. Sağlıklı bir malzemeden üretildiği için çocuklarınızda da çok rahat bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. İç yastık ve dış kapitoneli alezden oluşan bambu yastık yıkamaya da elverişli olduğu için rahat bir kullanım sizleri bekler. Organik ve tamamen doğa dostu bir ürün olan bu yastık, doğal lifleri sayesinde formunu uzun süre korur. Dengeli, rahat ve kesintisiz bir uyku deneyimi sunan bambu yastık, sağlığınızı da korumanıza yardımcı olur. Bakteri oluşumunu yüksek oranda engelleyerek sağlığınızı tehdit eden unsurları siz ve ailenizden uzak tutar. Uzman doktorlar hastalıktan korunmanın yüksek ölçüde bağışıklığı korumaktan geçtiğini söylerler bu da tabiki kaliteli bir uykuyla tamamlanan bir ölçüttür. Sağlıklı bir uykunun yolu da kaliteli bir yastık deneyimi ile tamamlanır. Sizde bambu yastık sayesinde rahat ve huzurlu uykunun tadını doyasıya çıkabilirsiniz.

Bambu Yastık Nasıl Yıkanır?

Oturduğunuz yerin temiz tutulması ne kadar önemliyse, yatılan yerin de temiz tutulması bir o kadar önem arz eder. Nevresimlerin temizlenmesi, değiştirilmesi ne sıklıkla yapılırsa yastık temizliği de o sıklıkla yapılması doğru tercihiniz haline gelir. Giysiler, yatak örtüleri ve daha birçok şeyi yıkamamızın nedeni günlük kullanımda en çok bu ürünlerle haşır neşir olmamızdan kaynaklı. Bambu yastıklar son yılların yeni trend ve gözde modelleri arasında. Bambu yastık nasıl yıkanır? sorunuzun cevabını açıklarken öncelikle bu yastıkların her zaman kuru temizlemeye daha uygun olduğunu söylemekle başlayabiliriz. Bu yastıklar nemi içine hapsettiği için terletme yapmaz aynı zamanda da su tutma özelliği itibariyle iyice kurutulmazsa içerisinde suyu hapseder. İşte bu yüzden hafif ve yumuşak dokusuyla bu konforlu yastıklar doğal lifler sayesinde makinede yıkamanız durumunda 30 derece üzerinde yıkamanız gerekir. Ve makinenizin ayarı kesinlikle hassas programda olması gerekir. Yıkadıktan sonra da bir diğer ayrıntı olan kurutma kısmında kesinlikle kurutma makinesine atılmaz, serilerek kurutulması şiddetle tavsiye edilir. Yastık yıkama tavsiyelerine uyarak bambu yastık temizliğini sağlarsanız hem yastığınız ağarma yapmaz hem de formu bozulmamış olur. Çok kirlenmeyen bambu yastıkları yılda bir kez yıkamanız yeterli olur.